MULTIVÆRKTØJET TIL GOD FEEDBACK

Feedback2Perform® er et værktøj til dig

Når medarbejderen skal udleve sit potentiale, er det feedback, der udvikler potentialet til performance. Deraf Feedback2Perform®. Ved at udvikle feedback-kulturen i din virksomhed eller organisation er du med til at skabe:

  • Bedre resultater
  • Lavere sygefravær
  • Højere engagement

Et engagement, der kan mærkes af dine kunder og på trivslen i jeres hverdag.

Feedback2Perform® giver dig en række håndgribelige værktøjer og er designet til dig, der gerne vil være med til at udvikle en gunstig feedback-kultur.

Feedback2Perform® indeholder:

Feedback2Perform® brætspillet er praktisk teori gennem træning

Vi vil påvirke feedback-kulturen maksimalt gennem vores værktøjer og har gennem årene oplevet mange gode intentioner dø ud når hverdagen ramte. Dette skyldes primært, at den enkelte gerne ville; Men måske ikke helt kunne omsætte det indlærte til praksis.

Træning og action

For at øge sandsynligheden for, at teoriernes bruges i hverdagen afslutter vi vores workshops med det specielt udviklede Feedback2Perform® brætspil. Det betyder helt konkret, at deltagerne bliver placeret i teams og går i gang med, at anvende de indlærte værktøjer med det samme. Dvs. at deltagerne bliver via spillet sat i gang med, at give og modtage feedback og Feed4Ward® med konkrete ting fra deres aktuelle hverdag.

Hvorfor virker det?

Der er mange der afholder sig fra at bruge ny teori når de ikke har prøvet det af på egen krop. Her sidder vi sammen om det og på samme tid giver spil-miljøet en mere legende tilgang til tingene. Uden yderligere sammenligninger så er det vel gennem netop leg, at dyr og mennesker lærer ting fra naturens side…

Er du interesseret i gode feedback-værktøjer?

BACK