Feedback er som at løbe stafet.

Din hurtighed er sekundær. Kan du ikke give og modtage stafetten, vinder du ikke.

På samme måde er feedback omdrejningspunktet for al menneskelig udvikling. Hvorfor? Fordi det er feedback, der får organisationer, teams og individer til at præstere. Kan du ikke give og modtage feedback, bliver I ikke stærkere sammen.

Feedback mellem mennesker er afgørende for, om en gruppe fungerer eller ej. Netop derfor er feedback vigtigt. Du bliver ikke dygtigere, hvis der ikke er nogen, der fortæller dig, hvad du bør arbejde videre med.

Men feedback er en svær disciplin. Det største problem med feedback er, at vi er rigtig dårlige til at modtage den. Vi efterspørger feedback som aldrig før, men bliver altid overvældede af fornægtelse, når den banker på.

The Feedback Academy giver dig en række håndgribelige værktøjer og er designet til dig, der gerne vil være med til at udvikle en gunstig feedback-kultur i den organisation, du er en del af.

Se mere her!

HVORNÅR ER FEEDBACK VIGTIGT?

En god feedback-kultur opstår, når vi bevidst giver hinanden feedback på det rigtige tidspunkt og på den rigtige måde. Sådan gør vi hinanden bedre og skaber enestående resultater.

FEEDBACK2PERFORM®

Et af de centrale værktøjer i vores arbejde med feedback er multiværktøjet, Feedback2Perform®, som er udviklet og testet af The Feedback Academy.

KONTAKT

Har du lyst til at vide mere om, hvordan I skaber en god og positiv feedback-kultur i jeres organisation? Giv et kald eller send en mail.

 Se et udpluk af vores kunder herunder:

Kundereferencer Feedback Academy

Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde din virksomhed?

Klik og skab kontakt
BACK