Jerry Fogh stiftede The Feedback Academy i 2013

Du kan læse mere om The Feedback Academy, værktøjerne og vores kurser i brochuren herunder

The Feedback Academy

Hvad er god feedback?

Hvordan kan det være, at nogle teams klarer sig rigtig godt, mens andre klarer sig rigtig dårligt, når udgangspunktet for at skabe et enestående resultat er det samme?

Hvordan spiller vi hinanden gode med feedback?

De spørgsmål har boet i mig gennem mange års erfaring med ledelse og træning af teams. Hvad gjorde, at mine teams kunne præstere bedre og skabe enestående resultater?

Svaret ligger i det faktum, at vi kendte hinandens styrker og vigtigst af alt – svagheder. Det lyder banalt, men vi vidste, hvad hinanden tænkte: Jeg vidste, hvornår jeg skulle yde en ekstra indsats for teamet, og hvornår det var bedst at træde i baggrunden og lade andre tage styringen.

Vi blev stærke sammen, fordi vi var i stand til at aflæse hinandens adfærd og reagere på den. Vi supplerede hinanden, og vi spillede hinanden gode ved hele tiden at arbejde med feedback i forhold til vores adfærd. Aldrig som personlig kritik, men som feedback på adfærd.

Feedback er spundet op på adfærd

I udviklingen af Feedback2Perform® har jeg kombineret mine praktiske erfaringer med flere konkrete værktøjer, som tilsammen udgør et multiværktøj, der skaber en god feedback-kultur baseret på adfærd. Gennem adfærd skaber vi resultater, og gennem bedre adfærd skaber vi bedre resultater. Feedback2Perform® gør dig i stand til at arbejde med adfærd på en konkret og konstruktiv måde.

Vil du høre mere om, hvordan vi hjælper din virksomhed eller organisation?
Ring eller skriv og lad os drøfte dine udfordringer!

Vil du vide mere om, hvad Feedback Academy kan tilbyde ?

BACK